JetPOINT SALES & SERVICE
este în Bucureşti!

Am deschis punctul de lucru JetPOINT Bucureşti pe Şoseaua Olteniţei Nr. 23, Popeşti Leordeni. Principalul scop este să acoperim zona de Sud a României şi să fim mai aproape de investitorii în proiectele de spălătorii self service şi automate pe care le producem la Cluj-Napoca şi le instalăm în toată ţara. 

Totodată venim acum în sprijinul operatorilor de spălătorii deja instalate cu servicii foarte utile de mentenanţă preventivă şi intervenţii la cerere, prin echipele proprii de tehnicieni. Ştim bine că investiţiile trebuiesc să se întoarcă cu profit la investitori şi deci condiţia obligatorie este ca să asigurăm ca spălătoria să funcţioneze la parametrii optimi, cu perioade cât mai mici de nefuncţionare.

Aici este amenajat şi un depozit de piese de schimb, accesorii şi consumabile, inclusiv detergenţi – cu livrare imediată, la preţuri foarte bune!

Dacă aveţi o idee pentru un proiect nou, pentru o extindere a spălătoriei existente, pentru o reconversie de la spălătorie manuală la self service sau vă doriţi o retehnologizare – vă aşteptăm pentru o discuţie şi o consiliere practică. Vă însoţim pas cu pas în implementare şi apoi cu servicii de mentenanţă şi extindere.

Vă aşteptăm aşadar la locaţia JetPOINT Bucureşti!

Contact:
IONUŢ GUTENSCHI
Manager Zonal de Vânzări
Tel.: 0747 721 433
Email: ionut.gutenschi@jetpoint.ro

TOP
Translate »