Soluţii pentru clienţi

Investitor nou

Eşti investitor nou?

Te gândești să începi o afacere de spălătorie auto? Suntem pregătiţi să fim alături de tine pas cu pas!

Te susţinem cu expertiza, knowhow-ul, planificarea şi soluţii personalizate pentru a începe afacerea ta dar şi pentru a o menține să funcționeze la vârf de performanță pentru anii următori.

Sistemele noastre de înaltă calitate, performante, asigură un rezultat excelent de spălăre, cu costuri reduse de întreținere și operare!

>> Suntem la dispoziţia ta:
T: +40 747 034 010  (SALES) |  contact@jetpoint.ro

Upgrade tehnologic

Eşti deja operator de spălătorie self service?

Echipamentele tale sunt vechi, ineficiente şi ne-estetice? Tehnologia este depăşită? Cheltuieşti prea mulţi bani pe reparaţii? Rezultatul spălării lasă de dorit? Poate e timpul pentru o actualizare!

Modernizarea instalaţiei vă va permite să vă maximizaţi rentabilitatea afacerii, este o oportunitate grozavă de a vă reinventa spălătoria auto!

Reduceţi costurile de operare și întreținere, obţineţi o imagine nouă, funcţii noi de utilizare, rezultate mai bune de curăţare – stimulente cu valoare adăugată, care vor conduce spre un trafic mai bun de clienţi și vă vor crește veniturile!

>> Consultanţă pentru un upgrade necesar:
T: +40 747 034 010  (SALES) |  contact@jetpoint.ro

Reconversie

Ai o spălătorie clasică?

82% dintre clienţi preferă serviciile self service de spălare auto faţă de cele clasice, cu operator uman!

Argumentele lor sunt: disponibilitatea 24/7, timpul de aşteptare redus, productivitatea, economia de bani per unitatea de spălare, flexibilitatea alegerii opţiunilor de spălare, siguranţa lucrurilor din interiorul maşinii, fiscalizarea corectă.

JetPOINT vă oferă soluţii flexibile de reconversie, fie că vă doriţi doar un adaos de echipamente de supraspumare, de tratare a apei, automatizări sau o echipare complet nouă. Optaţi pentru un alt model de afaceri, câştigaţi timp, satisfacţie şi bani imediat!

>> Suntem la dispoziţia ta:
T: +40 747 034 010  (SALES) |  contact@jetpoint.ro

Plus valoare

Operezi un service auto?

Vreţi să instalaţi o spălătorie auto ca un serviciu de necesitate sau unul de valoare adăugată afacerii de bază?

JetPOINT vă oferă soluţii adecvate de echipamente self service în variante constructive de 1, 1-3 sau 4-6 boxe de spălare. Iar pentru reprezentanţele auto se pretează cu atât mai bine echipamentele automate de spălare, de tip portal.

Includeţi în modelul de afacere un serviciu care vă va reduce costurile cu forţa de muncă dedicată acestor operaţiuni sau puteţi monetiza, pentru suplimentarea veniturilor!

>> Discutaţi cu un consultant de vânzări acum:
T: +40 747 034 010  (SALES) |  contact@jetpoint.ro

Magazin

Ai nevoie de piese sau consumabile pentru spălătoria ta?

Am lansat MAGAZINUL DE SPĂLĂTORII, companie a grupului JetPOINT, un magazin de retail dedicat spălătoriilor auto.

Gamă completă de piese de schimb, componente, accesorii şi consumabile necesare mentenanţei spălătoriei, de la repere de consum (înlocuire periodică) precum braţe, furtune, duze, lance, pistoale - dar şi piese mari de tipul Pompe, motoare, plăci de bază etc. (revizii capitale, upgrade tehnologic).

Stoc permanent în depozitul nostru de la Cluj-Napoca, preţuri foarte bune, discounturi de volum. Aveţi tot ce doriţi la un click distanţă - livrare în 24 de ore!

Service

Ai nevoie urgentă de service pentru spălătoria ta?

Vreţi ca afacerea Dvs. să meargă bine, să funcţioneze neîntrerupt! Aceasta ţine şi de o întreţinere corespunzătoare a instalaţiilor spălătoriei, de corecta setare şi parametrizare a echipamentelor, înlocuirea la timp a pieselor uzate.

JetPOINT vă asigură funcţionarea corectă a spălătoriei prin tehnicieni proprii, în toată ţara. Aveţi posibilitatea de a contracta un abonament de service şi mentenanţă – cu o vizită lunară de verificare, un raport de constatare edificator şi serviciul de revizie.

Luaţi-vă de pe cap grija funcţionării, ne ocupăm noi de asta, pe termen lung - pentru un cost de mai putin de 3% din preţul fiecarui serviciu de spălare plătit de client!

TOP
Translate »