Despre noi

JetPOINT este recunoscut ca unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de spălat auto din România. Misiunea noastră este să îndeplinim nevoile proprietarilor de spălătorii auto și să le furnizăm valoare maximă în ceea ce privește serviciul, calitatea și randamentul afacerii.

JetPOINT este un brand construit pe valori esenţiale în afaceri. Investim în relația cu clienții nostri şi le susținem planurile de creştere. Producem echipamente de spălare fiabile şi performante prin integrarea tehnologiei de ultimă oră, design şi inovaţie continuă. Echipamente noastre sunt uşor de instalat şi întreţinut şi depăşesc standardele industriei în ceea ce priveşte siguranța, calitatea, performanța și experiența utilizatorului. Livrăm peste promisiuni!

În ultimii 11 ani am proiectat, am produs şi am instalat peste 470 boxe/unităţi de spălare self service – afaceri reuşite, pe care le însoţim permanent prin servicii de mentenanţă, upgrade tehnologic şi soluţii de dezvoltare.

Începand cu anul 2021 am intrat pe piaţa spălătoriilor automate cu perii şi jeturi, vă putem oferi acum soluţii complete în ceea ce priveste echiparea şi dotarea unui parc de curăţare auto.

Deţinem un spaţiu modern de 4500 mp la Cluj-Napoca, 3 hale industriale cu dotări şi facilităţi care susţin operaţiunile de producţie şi logistică. Asigurăm stocuri permanente de piese de schimb, accesorii şi consumabile pentru spalatoiile auto pe care le deservim. Activitatea de retail este operaţionalizată prin Magazinul de spălătorii SRL, membră a grupului de firme JetPOINT România.

Vă invităm să ne vizitaţi fabrica, să ne cunoaştem, vrem să vă prezentăm echipa, modul de lucru, produsele şi serviciile JetPOINT. Vă însoţim pas cu pas, de la ideea afacerii şi până la implementarea completă a investiţiei, aşa e mult mai simplu!

Echipa JetPOINT

TOP
Translate »

PUNCT DE LUCRU NOU

JETPOINT SALES & SERVICE
ESTE ÎN BUCUREŞTI!

Am deschis punctul de lucru JetPOINT Bucureşti pe Şoseaua Olteniţei Nr. 23, Popeşti Leordeni. Principalul scop este să acoperim zona de Sud a României şi să fim mai aproape de investitorii în proiectele de spălătorii self service şi automate pe care le producem la Cluj-Napoca şi le instalăm în toată ţara. 

Tel. 0747 721 443 SALES BUCUREŞTI