Servicii

JetPOINT - CONSULTANTA

PRIMUL PAS – CONSULTANŢA!

JetPOINT vă oferă gratuit consultanţă tehnică şi comercială, privind:

 • Validarea condiţiilor optime ale terenului viitoarei spălătorii
 • Mobilarea optimă a perimetrului spălătoriei cu echipamente şi accesorii (layout)
 • Alegerea echipamentelor, oferta specifică (Configurator 1)
 • Calcul de profitabilitate (Configurator 2)
 • Calculul indicatorilor investiţiei (Configurator 3)
 • Asistenţă pentru obţinerea avizelor şi autorizaţiilor.
 • Asistenţă în realizarea infrastructurii spălătoriei (aducţiuni utilităţi, realizare platforme betonate, zona de accesorii, amenajare alei acces şi locuri de parcare)
 • Recomandări de tarife şi promoţii clienţi
 • Recomandări de bună practică şi mentenanţă
 • Plan de dezvoltare a afacerii (upgrade piste de spălare, proiecte noi)

JetPOINT - CONSULTANTA

PASUL DECISIV – CEA MAI BUNĂ SOLUŢIE!

🡭 IMAGINEA: alegem cea mai potrivită structură.

🡭 PRODUCTIVITATEA: alegem cele mai bune echipamente şi optiuni.

🡭 ASIGURAREA FUNCŢIONĂRII: abonamentul de service.

🡭 PROFITUL: recomandări de tarife şi promoţii clienţi.

Suntem la dispoziţia Dvs.! Reprezentantul tehnic-comercial vă va vizita pentru evaluare şi sprijin în legătură cu toate aceste servicii. Contactaţi-ne chiar ACUM!

JetPOINT - PROIECTARE

PROIECTARE

Vă oferim servicii de proiectare structură, schiţe şi planuri de arhitectură şi rezistenţă. Vă susţinem astfel în etapele de obţinere Autorizaţie de construire, avize utilităţi şi execuţie infrastructură. Ne dorim ca instalarea echipamentelor JetPOINT să se facă în cele mai bune condiţii şi să porniţi bine afacerea!

JetPOINT - MONTAJ

MONTAJ

Am montat peste 100 de proiecte în România! Echipele de montaj JetPOINT sunt calificate şi au dobândit de-a lungul timpului o experienţă importantă în montaj – o etapă atât de importantă pentru proiectul Dvs.!

Montăm profesionist toate tipurile de structuri şi echipamente de spălătorie pe care le producem şi le comercializăm, indiferent de varianta lor constructivă, containere, dulapuri sau rackuri tehnice.

Fiecare montaj se finalizează cu:

 • Testarea riguroasă a echipamentelor
 • Punerea în funcţiune şi demonstraţia funcţionalităţii
 • Setarea parametrilor de funcţionare
 • Instruirea personalului care va opera spălătoria
 • Semnarea actelor doveditoare (procese verbale de livrare / M-PIF)
 • Acordarea Garanţiei

JetPOINT - GARANŢIE- CALITATE FARA COMPROMIS

GARANŢIE - CALITATE FARA COMPROMIS!

Predăm „le cheie” fiecare proiect/spălătorie. Contractul comun specifică garanţia pe care o acordăm, respectiv de 12 luni pentru echipamentele livrate, montate şi puse în funcţiune de noi.

În plus, ne diferenţiem de alţi producători de echipamente de spălare auto prin aceea că, efectuăm GRATUIT două revizii anuale – ne asigurăm astfel de corecta funcţionare a echipamentelor de spălare, a accesoriilor self service, a kiturilor de tratare a apei etc.

E important ca totul să funcţioneze bine în spălătoria Dvs., afacerea să crească şi să fiţi mulţumit!


JetPOINT - abonamente

ATUNCI CÂND O SPĂLĂTORIE MERGE BINE, IMPORTANT ESTE SĂ FUNCŢIONEZE FĂRĂ ÎNTRERUPERI!

Cu investiţia realizată, afacerea Dvs. poate începe! Primii clienţi aduc primele încasări şi efortul de a-i fideliza vă revine: este obligatoriu să le oferiţi un serviciu de spălare şi curăţare auto premium, o experienţă de calitate, în mod constant. Aceasta ţine şi de o întreţinere corespunzătoare a instalaţiilor spălătoriei, de corecta setare şi parametrizare a echipamentelor, înlocuirea la timp a pieselor uzate.

JetPOINT vă asigură funcţionarea corectă a spălătoriei prin tenicinieni proprii, în toată ţara. Aveţi posibilitatea de a contracta un abonament de service şi mentenanţă – cu o vizită lunară de verificare, un raport de constatare edificator şi serviciul de revizie.

Vă oferim trei tipuri de ABONAMENTE DE SERVICE ŞI MENETENANŢĂ pentru spălătoria Dvs. Fie că operaţi spălătorii mai mici de 1-3 piste, ori că deţineţi spălătorii de 6+ piste sau lanţuri de spălătorii, găsiţi la noi un suport foarte important în ceea ce priveşte asistenţa, mentenanţa şi intervenţiile în caz de nevoie.

JetPOINT - CAUŢI O FINANŢARE BUNĂ PENTRU PROIECTUL TĂU?

CAUŢI O FINANŢARE BUNĂ PENTRU PROIECTUL TĂU?

În contextul actual al pieței – mai prielnic ca oricând deschiderii unei spălătorii auto self service – posibilitatea accesarii rapide a unei finanţări echilibrate este un real ajutor pentru investitorii în domeniu.

Am identificat 3 direcţii posibile pe care vă invităm să le evaluaţi.

JetPOINT - grenke

LEASING
OPERAŢIONAL

Venim acum în sprijinul Dvs. cu o soluţie de finanţare de la GRENKE România – vă recomandăm această companie cu care avem o relaţie de afaceri foarte bună în domeniul leasingului pentru echipamente.

Oricare dintre echipamentele furnizate de catre jetpoint.ro pot fi finantate de catre GRENKE Romania. Vă invităm să iniţiaţi o discuţie cu specialiştii de la GRENKE şi să vă proiectaţi investiţia, pentru o decizie profitabilă.
Pentru oferte de finantare şi simularea costurilor investiţiei puteţi lua legatura cu:

IONUŢ POP,
Area Sales Manager,
GRENKE RENTING SRL
Tel. +40 31 423 14 31 / +40 722 287 857
ipop@grenke.ro

TOP
Translate »